נושא כשרות המטבח בבית היהודי הינו נושא רגיש ומורכב מאוד , ישנם הלכות רבות בנושא של כשרות האוכל, כשרות הכלים ואופן שימושם ובעיקר בענין של עירוב בשר וחלב.
מערכת הכלים של קורנינג משתלבת בבית היהודי בצורה נפלאה ומקלה מאוד על שמירת כשרות , מערכת הכלים קורנינג עשויות זכוכית העמידה באופן גבוה משבירה, העובדה שסט הכלים הינו עשוי מזכוכית בעצם מצמצם את החשש להשתמש בכלי חלבי בסעודה בשרית ולהפך.
כידוע ע"פ ההלכה שכלי "בולע" בחום שהיד סולדת בו ואם השתמשו בכלי מתכת או חרס בבשר שחומו כחום שהיד סולדת בו אזי הכלי בשרי לעולם(אלא עם עבר הגעלה) ואסור לאכול בו מוצרי חלב.
ואילו בכלי הקורנינג העשוים מזכוכית לדעת מרן הבית יוסף אינה בולעת ולא פולטת בחום שהיד סולדת בו, כלומר אם אכלת בצלחת קורנינג סעודה חמה בשרית, ניתן להשתמש בה, מצד הדין, לאחר שטיפה גם בסעודה חלבית.
עוד מעלה שיש במערכת קורנינג היא הכשרת הכלים לפסח, כידוע בפסח יש להכשיר את הכלים שנאכלו בהם חמץ וכדין הכלי כך הוא צריך לעבור הגעלה ואולם כלי הקורנינג שהינו כלי זכוכית אינו צריך לדעת מרן הבית יוסף כלל הגעלה אלא מספיק בשטיפה בלבד שזה אומר שאם אכלת חמץ עם הקורנינג שלך ושטפת אותו כמו שאתה עושה אחרי כל סעודה אז הוא כבר כשר לפסח!